Založ si blog

Zarábanie na Internete sa stalo realitou

V predchádzajúcich článkoch som písal o rôznych metódach a postupoch zarábania na Internete. Teraz sa zarábanie stáva skutočnosťou. Rozhodol som sa zorganizovať sériu webinárov, v ktorých ukážem konkrétne postupy zarábania, ich výhody a nevýhody a predstavím aj niektoré nástroje umožňujúce zarábať online.

Čo potrebujem vedieť, aby som mohol zarábať na Internete?

Niektoré spôsoby nevyžadujú vôbec žiadne znalosti, pre niektoré možnosti by ste mali mať určité znalosti ohľadom sociálnych sietí, niekde je potrebná základná alebo vyššia znalosť angličtiny. Mám za sebou dlhoročné skúsenosti so zarábaním na Internete, preto môžem posúdiť aké majú výhody alebo úskalia niektoré z nich.

Prečo to robím?

Je mi ľúto, že veľa šikovných ľudí na Slovensku trpí nedostatkom peňazí, mnoho ľudí je nezamestnaných a pritom by možno stačilo realizovať niektoré z princípov zarábania na Internete. Čím viac ľudí poznať možnosti zarábania a aplikovať ich, tým jednoduchšie bude aj zarábať.

Čo vás to bude stáť?

Naše webináre budú bezplatné, ale v každom prípade budete musieť investovať váš čas na to, aby ste sa naučili niektorý zo spôsobov zarábania na Internete. Niektoré spôsoby vyžadujú investíciu napríklad na nákup softvéru alebo videoškolenia. Tie najnáročnejšie môžu vyžadovať ešte investíciu do samotného školenia, prípadne koučovanie skúseným odborníkom.

Ako budú webináre prebiehať?

Webináre sa budú uskutočňovať v nepravidelných intervaloch v závislosti od záujmu verejnosti. Na webinároch si budeme vysvetľovať jednotlivé postupy, účastníci sa môžu podeliť so svojimi skúsenosťami alebo sa v diskusii budete môcť pýtať otázky, ktoré vás zaujímajú.

Čo na to potrebujete?

Ak hovoríme o webinároch, tak potrebujete počítač, tablet alebo mobil s pripojením na Internet a štandardný prehliadač Firefox alebo Chrome. Webinár sa bude prehrávať v štandardnom prehliadači. Ak hovoríme o zarábaní na internete, tak hlavne potrebujete chuť a odhodlanie, snahu učiť sa niečo nové a trpezlivosť ak sa vám to nepodarí na prvý raz. Prihláste sa na webinár a dozviete sa viac.

Ako sa prihlásiť na webinár?

Najjednoduchšie bude, ak sa zaregistrujete na stránke zbohatni.eu a príde Vám pozvánka na webinár. Pripravte si otázky, čo sa chcete opýtať, počas webinára odpoviem na všetky otázky.

Konečne zmysluplná podpora štátu

22.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Konečne zmysluplná podpora štátu

10.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Aj pomáhať je treba vedieť – sociálny marketing v praxi

27.07.2021

Príbeh, možno ako desiatky podobných. Dve mladé dievčatá s matkou žijú v zhorenom dome. Život bol k nim nemilosrdný, ale oni sa nevzdávajú. Tento príbeh možno bude mať šťastný koniec. Celý článok o ich osude nájdete v Denníku N. Takto vyzerá dom, v ktorom mladé ženy reálne bývajú. Na tomto príbehu ma zaujali 2 veci. V prvom rade, že mladé dievčatí si nezúfajú, [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

rebel

Ak chceš byť prvý, nestavaj sa do radu... Aj to je dôvod, prečo som sa pustil oblastí, ktorým sa iní vyhýbajú. Agilné poradenstvo, moderný Internetový marketing moderné formy vzdelávania. Napísal som niekoľko eBookov o projektovom riadení a marketingu. Naša firma je na čele vzdelávacích agentúr, čo sa týka kvality a moderných vyučovacích technológií, Ak si chete pozrieť moje odporúčania, navštívte stránku q9.sk/p2, q9.sk/p3, prince-2.sk alebo môj profil linkedin.com/in/branogablas/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 331792x
Priemerná čítanosť článkov: 4740x

Autor blogu

Odkazy