Založ si blog

Internetová udalosť konca roka 2017

Pre niekoho nová príležitosť, pre iného podvod. To je práve dôvod, prečo sa na Slovensku šíria rôzne fámy a skreslené informácie ohľadom možnosti zarábania na Internete. Aby som vyvrátil fámy a nepresné informácie, pripravil som knihu s názvom „Najťažšie je zarobiť prvý milión“.

O čom je kniha?

Kniha dopodrobna vysvetľuje základné predpoklady a princípy zarábania na iternete, popisuje používané názvoslovie praktické využitie. Kniha nie je určená iba ľudom, ktorí sa chcú naučiť zarábať na Internete, ale ešte užitočnejšia môže byť pre firmy, ktoré už majú zabehnutý biznis a potrebujú získavať nových klientov.

Prečo sa volaá „Najťažšie je zarobiť prvý milión?“

Názov je trochu provokatívny, ale základným motívom je ZAČAŤ. Chopiť sa príležitostí, ktoré existujú okolo nás a nečakajú, až sa niekto prebudí. Príležitosti prichádzajú a odchádzajú.

Ukážka knihy „Najťažšie je zarobiť prvý milión“

Každý marketer vie, že ťažšie je zarobiť možno prvých 100.000€ ako milión. Keď totiž už máte systém, ktorý funguje, tak sa jednoduchým kopírovaním systému môžete dopracovať k veľkým sumám.

Spracovanie knihy

V súčasti sú vydávané prvé kapitoly vo forme eBooku a sú bezplatne k dispozícii na stiahnutie. V prípade záujmu bude kniha vydaná aj v tlačenej podobe.

Tu je ukážka vnútra knihy

Kniha

Koľkokrát sa vám v živote stalo, že ste neľúbili nejaké jedlo už len zo zásady a niekto vás prinútil, aby ste ho ochutnali. A zrazu nebolo až také zlé, zrazu vám začalo chutiť. Možno takto je to aj s možnosťou zarábania na Internete. Nemáte ho radi, lebo ste možno počuli nejaké negatívne komentáre. Ale ochutnajte ho. Prečítajte si aspoň začiatok knihy a uvidíte, či je to pre vás alebo nie…

Konečne zmysluplná podpora štátu

22.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Konečne zmysluplná podpora štátu

10.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Aj pomáhať je treba vedieť – sociálny marketing v praxi

27.07.2021

Príbeh, možno ako desiatky podobných. Dve mladé dievčatá s matkou žijú v zhorenom dome. Život bol k nim nemilosrdný, ale oni sa nevzdávajú. Tento príbeh možno bude mať šťastný koniec. Celý článok o ich osude nájdete v Denníku N. Takto vyzerá dom, v ktorom mladé ženy reálne bývajú. Na tomto príbehu ma zaujali 2 veci. V prvom rade, že mladé dievčatí si nezúfajú, [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

rebel

Ak chceš byť prvý, nestavaj sa do radu... Aj to je dôvod, prečo som sa pustil oblastí, ktorým sa iní vyhýbajú. Agilné poradenstvo, moderný Internetový marketing moderné formy vzdelávania. Napísal som niekoľko eBookov o projektovom riadení a marketingu. Naša firma je na čele vzdelávacích agentúr, čo sa týka kvality a moderných vyučovacích technológií, Ak si chete pozrieť moje odporúčania, navštívte stránku q9.sk/p2, q9.sk/p3, prince-2.sk alebo môj profil linkedin.com/in/branogablas/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 330948x
Priemerná čítanosť článkov: 4728x

Autor blogu

Odkazy