Tajné plány Slovnaftu – šokujúce odhalenie

15. júla 2012, rebel, Nezaradené

Vyčerpávanie svetových zásob ropy a iných fosilných palív na jednej strane a nastupujúci trend automobilov na alternatívny pohon prinútili Slovnaft, aby začal riešiť náhradu svojho výrobného programu. Z dobre informovaných zdrojov som sa dozvedel, že tohtoročné devastujúce suchá inšpirovali výzkumných pracovníkov Slovnaftu. Slovnaft tajne pracuje na systéme pre generáciu oblakov. Systém je už tak ďaleko, že v piatok prebehli prvé a veľmi úspešné testy. Do ovzdušia boli vypusténé stovky kubíkov vody. Ako som sa však dozvedel, systém „vypršania“ oblakov ešte Slovnaft nedoriešil. Piatkové testy síce dopadli dobre, ale Slovnaftu sa vymyklo z rúk „vypršanie“.  Súčasné sžde v bratislavskom kraji sú pravdepodobne dôsledkom „vypršiavania“ generovaných oblakov.

Podľa neoverených informácií už kontaktujú obchodníci Slovnaftu  okolitých farmárov a ponúkajú im službu dažďového zavlažovania. Problém s dopravou oblakov nad polia formárov rieši Slovnaft s japonskou firmou Fučíjama a na „vypršiavaní“ oblakov spolupracuje s americkou firmou Rain Man vedenou Dustinom Hofmanom.

Vyhľadávaním na Internete sme zistili, že táto technológia začína byť rozšírená nielen na Slovensku, ale aj v iných krajinách. Preto zástupcovia OSN pripravujú legislatívu, ktorá bude vyžadovať pridelenie „licencie“ na pršiace systémy. Po získaní licencie bude každému prevádzkovateľovi pridelená farba, ktorú bude musieť primiešavať do svojich oblakov, aby nevznikali pochybnosti, čie sú oblaky, z ktorých práve prší. Podľa dobre informovaných zdrojov vraj Slovnaft požiadal o pridelenie žltej farby. Keby legislatíva o oblakoch platila už dnes, obloha nad Bratislavou by bola pravdepodobne  žltá.