Založ si blog

Zarábanie na Internete predajom cudzích produktov – 1. časť

Táto metóda je trochu zložitejšia a takisto pomerne náročná na čas, pokiaľ všetko robíte manuálne. Ide o to, do ako dokážete celý proces automatizovať a aký máte nos na produkty, ktoré sa budú predávať. Existuje viacero metód, ktoré sa môžu odlišovať v niektorých detailoch. ale v jednoduchosti by som to rozdeliť do nasledovných krokov:

  1. Nájsť produkt (výrobok), ktorý sa bude úspešne predávať
  2. Nájsť audienciu pre tento produkt (pre koho je určený)
  3. Vytvoriť špecializovanú stránku pre tento produkt (eshop)
  4. Predať produkt zákazníkovi a zároveň ho kúpiť na Aliexpress

Vyzerá to pomerne jednoducho však? Vo svojej podstate to nie je zložité a tisíce ľudí sa tým živí a pár stoviek na tom zarába slušné peniaze. Mal som možnosť túto metódu vyskúšať a preto sa ju pokúsim čo najpodrobnejšie vysvetliť.

Ako nájsť tovar, ktorý budem predávať?

Odporúčam, aby ste neexperimentovali. Je možné, že sa vám bude zdať, že by sa nejaký tovar  pôjde na odbyt, ale môže to byť len váš osobný dojem. Je preto lepšie, ak siahnete po produktoch, ktoré sa už predávajú. Tu je niekoľko tipov, kde by ste sa mohli inšpirovať…

Úspšený produkt by mal byť P.A.N

Price – Cena

V prvom rade, cena produktu by sa mala pohybovať od 8 do 20 dolárov. Lacnejší produkt prinesie menší zisk a produkty nad 20 dolárov už môžu viezť k tomu, že klienti kupujúci začnú hľadať podobný tovar na Internete. Neskôr, keď už budete skúsený, budete môcť predávať so ziskom aj lacnejšie.

Availability – Dostupnosť

Ide o to, či varianty vášho produktu vidia ľudia každodenne v nákupných centrách, alebo je to niečo čo ľudia nevidia denne? Ideálny produkt by malo byť niečo, čo záujemcovia potrebujú a hľadajú.

Novelty – nové riešenie

Jeden z najľahších spôsobov ako presvedčiť spotrebiteľov kúpiť váš produkt impulzívne je predaj nejakého originálneho, zaujímavého, inovatívneho a „cool“ produktu.

Kde je možné sa inšpirovať?

Existuje mnoho stránok, kde môžete nájsť tovar, ktorý sa ľudia hromadne kupujú. Ako som uvádzal na začiatku článku, nedomýšľajte si, čo sa bude dobre predávať, ale využite možnosti, ktoré ponúka Internet.

Tu je niekoľko stránok, kde môžete získať nápady.

  • https://wanelo.com/ – Want, Need, Love
  • http://www.watchcount.com – sleduje najpredávanejšie produkty na Ebay a Aliexpres
  • http://trodu.com/ Trodu je veľmi podobná metóda ako Watchcount. Zobrazuje najpredávanejšie produkty v rôznych kategóriách.
  • https://pinterest.com/ Tu sas často ľudia chvália zaujímavými vecičkami, ktoré kúpili
  • https://www.amazon.com/ – vyhľadávanie najpredávanejších produktov a referencie
  • https://myip.ms/browse/sites/1/ipID/23.227.38.32/ipIDii/23.227.38.32 – to najlepšie si nechávam nakoniec. Týmto riadkom dostanete výstup, ktorý vám ukáže stovky „Shopify“ obchodov. Práve Shopify sa zaoberá predajom produktov na Internete a sledovaním najúspešnejších predjacov môžete získať stovky tipov na úspešné produkty. (Shopify je platený eCommerce systém, o ktorom budem písať v niektorých ďalších častiach)
  • http://colossalshop.com/collections/all?sort_by=best-selling – inšpirujte sa najpredávanejšími produktmi z tohto obchodu
  • http://www.aliexpress.com/ – product picker vám môže ukázať, ako sa predávajú niektoré produkty

Zdroj článkublog.zbohatni.eu

Konečne zmysluplná podpora štátu

22.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Konečne zmysluplná podpora štátu

10.11.2022

Mnohí žiadatelia podpory od štátu, či už podnikatelia alebo firmy sú zvyknutí na to, že podpora prichádza neskoro, je dosť byrokratická a nesprávne cielená. Tentokrát som sa stretol s podporou, ktorá naozaj prekvapila svojou jednoduchosťou a aj úspešnosťou. Ide o projekt „Nestrať prácu – vzdelávaj sa“. Komu je podpora určená Podpora je určená všetkým [...]

Aj pomáhať je treba vedieť – sociálny marketing v praxi

27.07.2021

Príbeh, možno ako desiatky podobných. Dve mladé dievčatá s matkou žijú v zhorenom dome. Život bol k nim nemilosrdný, ale oni sa nevzdávajú. Tento príbeh možno bude mať šťastný koniec. Celý článok o ich osude nájdete v Denníku N. Takto vyzerá dom, v ktorom mladé ženy reálne bývajú. Na tomto príbehu ma zaujali 2 veci. V prvom rade, že mladé dievčatí si nezúfajú, [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

rebel

Ak chceš byť prvý, nestavaj sa do radu... Aj to je dôvod, prečo som sa pustil oblastí, ktorým sa iní vyhýbajú. Agilné poradenstvo, moderný Internetový marketing moderné formy vzdelávania. Napísal som niekoľko eBookov o projektovom riadení a marketingu. Naša firma je na čele vzdelávacích agentúr, čo sa týka kvality a moderných vyučovacích technológií, Ak si chete pozrieť moje odporúčania, navštívte stránku q9.sk/p2, q9.sk/p3, prince-2.sk alebo môj profil linkedin.com/in/branogablas/.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 330936x
Priemerná čítanosť článkov: 4728x

Autor blogu

Odkazy